Építőipar infrafűtése

Az építőipar néhány szakiparáról elmondható, hogy a minőségi munkavégzés alapvető feltétele a megfelelő levegőhőmérséklet, és az azzal szoros összefüggésben lévő megfelelő légnedvesség tartalom. A festők, burkolók által használt alap- és segédanyagok gyors száradásához legalább 20 °C fokos hőmérsékletre van szükség. A kora tavasszal vagy ősszel végzett építkezések során ez nem mindig biztosított, ezért mindenképpen szükséges a munkaterület fűtése. Általában gázpalackkal működtetett fűtőeszközöket használnak, azonban ezek nemcsak tűz- és robbanásveszélyesek, de feleslegesen pazarló megoldást nyújtanak a hosszadalmas előfűtés miatt. A Perfect Cool Kft. által forgalmazott infrasugárzó készülékek a működési technológiának köszönhetően kizárólag az adott területen dolgozó munkásokat, illetve a szükséges munkafelületet (falakat, plafont, aljzatot stb.) fűtik. A falak nedvességtartalmának gyors csökkentésével hatékony munkavégzést biztosítanak. A kisebb teljesítményű hordozható, vagy a nagyobb teljesítményű állványra szerelhető infrasugárzók bárhol felállíthatók, könnyen mozgathatók a felmerülő igényeknek megfelelően.

infrafutes epitoipar

Alternatív megoldásként ajánljuk a MASTER tipusú ipari hőlégfúvó és légnedvességcsökkentő berendezéseket, melyek nagy teljesítményének köszönhetően szintén hatékony szárítás érhető el.

Bármilyen szakmát is űznek, a hideg épületekben nem lehet megfelelően dolgozni: a hideg, elmerevedett kezek nem alkalmasak a gyors, pontos munkavégzésre, ráadásul megnő a balesetveszély lehetősége is. A szükséges területre irányított mobil infrasugárzókkal energiatakarékos és költséghatékony, célzott melegítés érhető el.

Kérje ajánlatunkat!

Fűtés bérleti ajánlatkérés!

 

   
tekintse-meg-hutes Építkezések, felvonulási területek párahűtése!

A weboldalon cookie-kat használunk, melyek jobb vásárlási élményt nyújtanak...Bővebben