Szerelőműhelyek infrafűtése

muhelyfutesA műhelyekre jellemző, hogy viszonylag nagylégterű helységekben kerülnek kialakításra, míg a bennük folyó munkavégzés általában kis területre koncentrálódik. Felvetődik a kérdés: vajon szükséges-e az egész műhelyt felfűteni, vagy elég a helyi fűtés alkalmazása? A kérdés plátói, hiszen mindannyian törekszünk a takarékos megoldásokra. A nagyobb problémát inkább az okozza, hogy a különböző műhelyekben (asztalos-, autószerelő-, fényezőműhelyek, varrodák stb.) sokszor használnak gyúlékony anyagot (olaj, faforgács, textil stb.), ami miatt a helyi fűtés egyik alternatívája, a tűzveszélyes, elektromos hősugárzók használata nem lehetséges.

Az infrasugárzók vagy infrapanelek ezzel szemben bármilyen éghető felületre felszerelhetők, működésük nem okoz tűzveszélyes helyzetet. ipari infrafűtés 3A mennyezetre, vagy falra szerelhető infrapanelek további előnye, hogy nem foglalnak helyet, a hordozható infrasugárzóké, hogy bárhol könnyen felállíthatók, bárhova könnyen áthelyezhetők az igényeknek megfelelően. Segítségükkel egyszerűen megoldható, hogy kizárólag csak azon területeket fűtsük, melyekre valóban szükség van, s a többi területet egyáltalán ne, vagy csak minimális fűtéssel üzemeltessük.

Az asztalos- és fényezőműhelyekben használt ragasztó anyagok, festékek gyors száradását szintén elősegítő infrasugárzók lerövidítik a munkára fordított időt, így hatékonyabban működtethetjük a vállalkozásunkat is: megrendelőink nagy megelégedésére kevesebb idő alatt több munkát tudunk elvállalni és határidőre teljesíteni!

Kérje ajánlatunkat!

infrasugarzo-webshop                         infra-sotetsugarzo-webshop

tekintse-meg-hutes Szerelőműhelyek párahűtése!

A weboldalon cookie-kat használunk, melyek jobb vásárlási élményt nyújtanak...Bővebben