Raktárak, csarnokok infrafűtése

ipari infrafűtés 13Nagy belmagasságú és nagy légterű helyiségek felfűtése gázzal nagyon költséges, és pazarló megoldás.A mai gáz árak mellett - a napelemek adta lehetőségek birtokában- sokan döntenek az elektromos infrafűtés mellett.

Felesleges is lenne több száz m2, 4-5 m vagy akár magasabb belmagasságú csarnokokat, raktárakat fűteni, mikor effektíven néhány ember dolgozik bennük. Hagyományos fűtéssel több órás előfűtés lenne szükséges , ráadásul a felszálló meleg hasztalanul elillan. Ezzel szemben a nagy teljesítményű infrasugárzók rögtön a bekapcsolás után meleget sugároznak, azonnal kellemessé téve az odalátogatók vagy ott dolgozók komfortérzetét.

A szükséges munkaterületre irányítva egyszerűen megoldható, hogy kizárólag csak azon területeket fűtsük, melyekre valóban szükség van, s a többi területet egyáltalán ne, vagy csak minimális fűtéssel üzemeltessük. Lehetőség van arra is, hogy bizonyos területek fűtését időben szakaszosan oldjuk meg egy időkapcsoló vagy mozgásérzékelő segítségével.

ipari infrafűtés 10Ajánljuk:

  • Ipari csarnokok, gyárak, üzemek gyártósorai mellé,
  • Raktárcsarnokok, piac-csarnokok területére, hangárakba.

Kérje ajánlatunkat!

   
tekintse-meg-hutes Raktárak, csarnokok párahűtése, ipari párásítás!

A weboldalon cookie-kat használunk, melyek jobb vásárlási élményt nyújtanak...Bővebben