Infrasugárzók

 

Infrasugárzók: kis méret, nagy teljesítmény

 

Az infrasugárzók, infra hősugárzók, infrafűtő készülékek már rögtön a bekapcsolás után azonnal melegérzetet adnak, így 100%-os hatékonysággal működnek.

 

Az Infrasugárzók hatékonyságának titka

 

Az infrasugarak nem a levegőt, hanem a személyeket, tárgyakat fűtik így hatékony fűtést eredményeznek nagy belmagasságú csarnokokban vagy szabadtéren egyaránt. Segítségükkel egyszerűen megoldható, hogy kizárólag csak azon területeket fűtsük, melyekre valóban szükség van, s a többi területet egyáltalán ne, vagy csak minimális fűtéssel üzemeltessük. Az infrasugárzók szerelhetők falra, állványra az igényeknek megfelelően. A teljes mértékben por- és vízálló (IP65) készülékeket a nyitott helyeken is kint hagyhatjuk, ezek a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenállnak.

 

Hol alkalmazhatók leginkább az infrasugárzók?

 

Az infra hősugárzók alkalmazhatók beltéren és kültéren egyaránt. Kiválóan alkalmasak energiatakarékos sugárzó fűtésként zónafűtésre, amikor nem egy hatalmas teret, inkább egy-egy munkaállomást szeretnénk fűteni. Beltérben például ipari infra hősugárzóként az alábbi viszonylatokban javasolt:

 

Az infrasugárzók beltéren

 

Ipari csarnok fűtés, műhelyfűtés, raktár fűtés, építési terület fűtése

Ezekre a helyiségekre jellemző, hogy általában nagy légterűek, mégis a bennük folyó munkavégzés munkaállomásokra koncentrálódik. Ezért hosszadalmas, felesleges és költséges megoldás lenne az egész helyiséget felfűteni (gázzal például). Sokkal jobb megoldás a zónafűtés, így csak azt a területet fűtjük, ahol erre valóban szükség van.

 

Állatfarmok, állattenyésztő telepek fűtése

Az infrasugarak célzottan a tárgyakat illetve élőlényeket melegítik fel, ezért az infrasugárzók alkalmasak nagy légterű istállók, ólak, állattenyésztő telepek melegítésére. Különösen a kicsinyeket kell melegen tartani, így az infrasugarak kiváló napos csibe melegítők és malac melegítők például. További előnye, hogy mivel nem a levegőt melegíti, ezért fűtési veszteség nélkül akár folyamatosan szellőztethetők az ólak, istállók.

 

Templomfűtés

A templomi fűtések kialakításánál elsődleges szempont az alacsony fogyasztás, továbbá az, hogy megfeleljenek az esztétikai és nem utolsó sorban a műemlékvédelmi feltételeknek.

 

Infrasugárzók kültéren:

 

Éttermi teraszok fűtése, családi házak, társasházak teraszai

Az infrasugárzó kültéri teraszokon hasznos, mivel célzott területeket fűthetünk vele: a vendégeket, vendégek asztalai körülötti teret. Fontos eszköz tehát az éttermi teraszok téliesítésében. Fedett és nyitott részeken egyaránt alkalmazhatjuk.

 

Rendezvénysátrak, sátorfűtés, színpadi fűtés

Az őszi, téli, kora tavaszi időszakban megterhelő az emberi szervezet számára egész napon át kint tartózkodni a hidegben. Ilyenkor tökéletes és költséghatékony megoldás az infrasugárzó. Nem fűti fel a teljes teret, de a hőt a vendégekre, személyzetre irányítja.

 

Összefoglalva

Az infrafűtő készülékek már rögtön a bekapcsolás után azonnal melegérzetet adnak, így 100%-os hatékonysággal működnek. Mivel az infrasugarak nem a levegőt, hanem a személyeket, tárgyakat fűtik így hatékony fűtést eredményeznek nagy belmagasságú csarnokokban vagy szabadtéren egyaránt. Az infrasugárzók szerelhetők falra, állványra az igényeknek megfelelően. Segítségükkel egyszerűen megoldható, hogy kizárólag csak azon területeket fűtsük, melyekre valóban szükség van, s a többi területet egyáltalán ne, vagy csak minimális fűtéssel üzemeltessük. A teljes mértékben por- és vízálló (IP65) készülékeket a nyitott helyeken is kint hagyhatjuk, ezek a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenállnak.

Perfect ezüst színű infrasugárzó

  • Átlagosnál nagyobb fűtési terület
  • 1500 W fix teljesítmény
  •  IP65 (por- és vízálló)
  • minden irányba dönthető test
  • fali konzollal
Részletek

Ideális megoldás családi házak vagy vendéglátó teraszok kültéri infrafűtésére! 

Mennyezetre,oldalfalra vagy akár állványra is szerelhető. Így abszolút Öntől függ, hogy fixen felszereli vagy hordozhatóvá teszi.

Az infrasugárzó működése közben, az emberi szervezetre jótékony hatású infrasugarakat áraszt. Pihenés ( vagy akár munka) közben is észrevétlenül javítja immunrendszerét, sőt pl. a megfázásos tüneteket  is gyorsabban enyhíti!

Perfect ezüst/Fekete színű infrasugárzó

  • koncentráltabb fűtés
  • állítható teljesítmény (700/ 1300/ 2000W)
  • IP65 (por- és vízálló)
  • 45 º fokban dönthető test
  • széles fűtőfelület
Részletek

A 3 fokozatú teljesítmény szabályozásnak köszönhetően ezután nem kell választania a kisebb vagy nagyobb teljesítményű infrasugárzó között! A környezeti hőmérséklettől függően Ön dönti el, hogy milyen mértékben fűti környezetét. Hűvösebb napokon elég kisebb teljesítménnyel üzemelteni, míg a nagyobb hidegben fokozottan fűtheti környezetét.

Ideális megoldás családi házak vagy vendéglátó teraszok kültéri infrafűtésére! Távirányítója segítségével kényelmesen, akár 6 méterről is szabályozható a ki-be kapcsolás, illetve a 3 fokozatú teljesítmény.

Mennyezetre,oldalfalra vagy akár állványra is szerelhető. Így abszolút Öntől függ, hogy fixen felszereli vagy hordozhatóvá teszi.

Az infrasugárzó működése közben, az emberi szervezetre jótékony hatású infrasugarakat áraszt. Pihenés ( vagy akár munka) közben is észrevétlenül javítja immunrendszerét, sőt pl. a megfázásos tüneteket is gyorsabban enyhíti.

Perfect ezüst színű infrasugárzó

  • nagyobb fűtési terület
  • állítható teljesítmény (700/ 1300/ 2000W)
  • IP65 (por- és vízálló)
  • minden irányba dönthető test
  • fali konzollal

 

Részletek

EGYEDÜLÁLLÓ INFRASUGÁRZÓ A HAZAI PIACON!

A 3 fokozatú teljesítmény szabályozásnak köszönhetően ezután nem kell választania a kisebb vagy nagyobb teljesítményű infrasugárzó között! A környezeti hőmérséklettől függően Ön dönti el, hogy milyen mértékben fűti környezetét.

Hűvösebb napokon elég kisebb teljesítménnyel üzemelteni, míg a nagyobb hidegben fokozottan fűtheti környezetét.Ideális megoldás családi házak vagy vendéglátó teraszok kültéri infrafűtésére! Távirányítója segítségével kényelmesen, akár 6 méterről is szabályozható a ki-be kapcsolás, illetve a 3 fokozatú teljesítmény.
Az infra cső mögé elhelyezett nagy méretű tükör miatt, az átlagosnál nagyobb mértékben szórja szét az infrasugarakat, ezáltal az átlagosnál nagyobb terület befűtésére alkalmas.

Mennyezetre,oldalfalra vagy akár állványra is szerelhető. Így abszolút Öntől függ, hogy fixen felszereli vagy hordozhatóvá teszi.

Irodák, üzletek infrafűtése

Exkluzív megjelenést biztosít a különböző képmotívummal ellátott infrapanelek, illetve az akár lakberendezési tárgyként is funkcionáló infra fűtőtestek használata.

Műhelyfűtés

Műhelyfűtés: a különböző műhelyekben (asztalos-, autószerelő-, fényezőműhelyek, varrodák) sokszor használnak gyúlékony anyagot (olaj, faforgács, textil), ami miatt a helyi fűtés egyik alternatívája,

Építési terület infrafűtése

Bármilyen szakmát is űznek, a hideg épületekben nem lehet megfelelően dolgozni. A szükséges területre irányított mobil infrasugárzókkal energiatakarékos és költséghatékony, célzott melegítés érhető el.

Raktár fűtés

Raktár fűtés raktárak, raktárhelyiségek, raktárcsarnokok ipari csarnokok területére, hangárakba.

Templomfűtés

A templomfűtés kialakításánál elsődleges szempont az alacsony fogyasztás, továbbá az, hogy megfeleljenek az esztétikai és nem utolsó sorban a műemlékvédelmi feltételeknek.

Állattenyésztő telepek, állatfarmok infrafűtése

Az infrapanelekkel, infrasugárzókkal melegített állatok egészségesebb, kiegyensúlyozottabb, jobb kedvűbb állatokká válnak.

Csarnokfűtés

Csarnokfűtés ipari csarnokok, gyárak, üzemek gyártósorai mellé,
Raktárcsarnokok, piac-csarnokok területére, hangárakba.