Irodák, üzletek infrafűtése

Irodák, üzletek infrafűtése

A világon az összes energia 40%-át irodák, üzletek használják fel! Ezen belül is a legtöbb energiát a fűtés fogyasztja. Ez akár 60%-a is lehet az összes energia fogyasztásnak. Irányított, helyi infrafűtés használatával azonban jelentős költségmegtakarítást lehet elérni.

Ügyfélszolgálatoknál gyakran előforduló probléma, hogy míg az ügyfélszolgálatos kollega fázik, a nagykabátban várakozó ügyfél leizzad. Ennek kiküszöbölésére kiváló megoldást nyújt az asztal alá helyezhető infrapanel. Mivel csak az íróasztaloknál helyezzük el a fűtéseket, így az ügyfeleknek nem lesz melegük a téli kabátban. A fűtés ereje minden asztalnál külön-külön szabályozható, így mindenki számára kellemes hőérzet biztosítható. Az infra sötétsugárzó felszerelése és működtetése semmilyen szaktudást nem igényel, ellenben roppant gazdaságos, csupán 100-150 W áramot fogyasztanak.

Az „ügyfélbarát” fűtéseknek nem csak gazdasági előnye van (-20% fűtésszámla csökkentés), hanem a meleg öltözetű ügyfelek is jobban elfogadják.

A kisebb üzletek, boltok fűtésénél több szempontot is figyelembe kell venni. A legfontosabb a helytakarékosság. Az infrapanelek mennyezetre való felszerelése nemcsak a helytakarékossági, de az esztétikai követelményeket is kielégítik. Nagyon hasznos, mivel célzott területeket fűthetünk vele: a pult vagy a pénztár mögött dolgozó munkatársat, az eladóteret illetve a próbafülkékben öltöző vásárlókat.

Bankoknál, hoteleknél, irodaházaknál a recepció közvetlenül a bejárat előtt helyezkedik el, így télen a hideg rögtön a recepciósokra áramlik. A fűtéshez elektromos hősugárzókat használnak, remert azt könnyen be lehet állítani a pult mögé. Ez nem csak sokat fogyaszt, hanem tűzveszélyes is! Recepciók esetén mennyezeti, falra vagy mobil-állványra szerelt infra sötétsugárzókkal lehet helyettesíteni a hősugárzókat.

 

Infra sötétsugárzó
helytakarékos, esztétikus

A kisebb üzletek, boltok fűtésénél több szempontot is figyelembe kell venni. A legfontosabb a helytakarékosság. Az infra sötétsugárzók mennyezetre való felszerelése nemcsak a helytakarékossági, de az esztétikai követelményeket is kielégítik. Nagyon hasznos, mivel célzott területeket fűthetünk vele: a pult vagy a pénztár mögött dolgozó munkatársat, az eladóteret illetve a próbafülkékben öltöző vásárlókat.

Érdeklődés:

+36 70 866 4833