Perfect-Cool ipari fűtés, csarnokfűtés megoldások

 

Nagy belmagasságú és nagy légterű helyiségek felfűtése gázzal nagyon költséges, és pazarló megoldás. Felesleges is lenne több száz m2, 4-5 m vagy akár magasabb belmagasságú csarnokokat, raktárakat hosszú előfűtés mellett kifűteni, amikor az infrasugárzók rögtön a bekapcsolás után meleget sugároznak, ráadásul kizárólag csak azon területeket fűtik, melyekre valóban szükség van. A Perfect-Cool infrasugárzó készülékei, ipari sötétsugárzó készülékei éppen erre adnak professzionális megoldást, elsősorban a csarnokfűtés, műhelyfűtés és raktár fűtés tekintetében. A Perfect-Cool a nagy múltú, sok évtizedes nyugat-európai – elsősorban olasz és német – bevált technológiákat és tapasztalatokat használja fel.

A Perfect-Cool által forgalmazott ipari hősugárzók, sötétsugárzók, infra sötétsugárzók széles körben kerültek alkalmazásra, nem csupán az ipar, hanem lakossági és HORECA felhasználási területen is.

A Perfect-Cool további termékei, mint például a párásító ventilátorok, párafüggönyök az ipari párásítás, párahűtés, adiabatikus hűtés professzionlis berendezései. Teraszhűtő kültéri ventilátoraikültéri mobil klíma berendezései pedig a lakosság és vendéglátóhelyek körében népszerűek. Ausztriában, Németországban referenciaként hozható föl többek között a Siemens, és a Sony irodaházai, de például a bécsi Tropikárium tízemeletes épületének, vagy akár a Magyarországon, Jászfényszarun lévő Samsung gyár kontrollált, ellenőrzött párásítása is kiváló példa a rugalmas és korszerű megoldásra.

 

Perfect-Cool teraszfűtés és teraszhűtés

Perfect-Cool ipari párásítás

Perfect-Cool ipari fűtés, infrasugárzók, feketesugárzók, csarnokfűtés

Perfec-Cool webshop

Címünk

2132 Göd Rákóczi út 118.

Nyitva tartás

Hétfő-péntek
8:00 – 16:30

Telefon

+36 70 866 4833

Email

info@perfectcool.hu